VERZENDEN EN RETOUNEREN

Groot of klein, voor ons maakt het niet uit. Onderdelen die u voor 15:00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis. We doen ons best om de onderdelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Alle onderdelen die wij opsturen zijn standaard verzekerd tegen schade.

RETOURPROCEDURE

Bij een defect of verkeerd product dient u altijd contact op te nemen met Autocommerce. Alle onderdelen die gekocht zijn bij Autocommerce dienen binnen 7 dagen retour gestuurd worden. We zullen in de eerste plaats een vervangend product proberen te leveren. Als dit product niet meer leverbaar is, kunt uw de keuze maken om het bedrag of een tegoedbon terug te krijgen. Op het moment dat de retour akkoord is, vragen wij u het product terug te sturen met een kopie van de factuur en uw rekeningnummer.

Let op dat u tijdig retourneert
Indien u onderdelen retour stuurt na 7 dagen, wordt het door ons niet meer in behandeling genomen. De onderdelen worden dan naar u retour gezonden. Let er dus op dat u de gebruikte onderdelen op tijd retour stuurt wanneer u deze niet wilt houden! Retourzendingen stuurt u naar:

Autocommerce
t.a.v. Retouren
Achterasweg 13
2141 DG Vijfhuizen

Let op Elektrische onderdelen worden NIET retour genomen, en ook niet terug betaald.